YAZARLIĞA İKİNCİ ADIM!

Geçen yıl çıkardığımız tamamen öğrencilerimiz tarafından yazılan ve editörlüğünü Rehber öğretmenimiz ÖZCAN AKKAYA VE Türk Dili ve Edebiyatı öğretmenimiz YÜKSEL TURAN'ın yaptığı ''YAZARLIĞA İLK ADIM'' adlı kitabımızın ikincisinin hazırlıkları başladı. İlk kitabımızda olduğu gibi ''YAZARLIĞA İKİNCİ ADIM'' adlı kitabımız da tamamen siz değerli öğrencilerimizin kaleminden çıkan eserlerle oluşturulacak. Sende eğer bu dev adıma ortak olmak  istiyorsan yazdığın şiir ve hikayeleri Türk Dili ve Edebiyatı zümresine teslim edebilirsin. İlk kitapta olduğu gibi bu çalışmanın da yürütme, eser oluşturma ve kitaplaştırma aşamasında katkılarını esirgemeyen ve büyük destek sunan okul müdürümüz sayın ERDAL ABİ'ye teşekkürlerimizi sunarız.

10.12.2023 85

10-12-2023